El CEDEM ofereix nous cursos de formació per aquest desembre

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses

El CEDEM ja té a punt els cursos de desembre
El CEDEM ja té a punt els cursos de desembre | AjM
Redacció
01 de desembre del 2021
Actualitzat a les 12:00h
El Centre de Desenvolupament Empresarial de l'Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant aquest mes de desembre diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l'objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

Cursos programats
Organitza't amb eficàcia. Tècniques de gestió i planificació del temps. Dimarts 14 i dijous 16 de desembre de 9.30 h a 13.30 h  (Formació presencial).

L'objectiu d'aquesta formació és conèixer i aplicar solucions definitives per resoldre el problema de la manca de temps i d'organització. Aprendre a gestionar eficientment la nostra agenda mitjançant diferents tècniques i metodologies que permeten optimitzar el temps i millorar considerablement la productivitat personal i professional.

Durant aquest mes de desembre també hi ha formació específica per a emprenedors: Comença a emprendre, El pla d'empresa on-line, Avalua la teva idea de negoci i Finançament per a persones emprenedores.

Les formacions són gratuïtes, les places són limitades i requereixen inscripció prèvia a aquest enllaç