El Temes del Pou tractarà sobre els 50 anys de l'Escola Agrària de Manresa

La revista "El Pou de la gallina" de desembre dedica el tema principal i l'entrevista a aquest aniversari

Vista parcial de la portada d'«El Pou de la gallina» de desembre
Vista parcial de la portada d'«El Pou de la gallina» de desembre | EPG
Redacció
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:41h
La revista manresana El Pou de la gallina organitza aquest dimecres, 1 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, una taula rodona, dins del cicle Temes del Pou, a la sala d'actes del Centre Cultural el Casino, sobre 50 anys de l'Escola Agrària de Manresa, amb la intervenció de Ton Armengol, professor i exdirector de l'Escola Agrària; Alba Gros, coordinadora de la revista Agrocultura, de l'associació L'Era, i Ernest Valls, actual director de l'Escola.

Durant l'acte es presentarà la revista El Pou de la gallina de desembre, que dedica el tema central a parlar dels fets més rellevants de l'Escola Agrària, durant mig segle d'història. D'altra banda, la persona entrevistada a fons és Jaume Domingo, cooperant internacional i professor històric de l'Escola Agrària.

El dia 11 de gener de 1972 va ser plantada la primera llavor de la futura Escola Agrària de Manresa, que va néixer com a centre experimental de Formació Professional Agrària de primer grau, a l'empara del Servei d'Extensió Agrària del Ministeri d'Agricultura.