Tot i el vent, la Fira de Sant Andreu recupera l'esperit pre-pandèmia

Els espais de la fira, carrers il·luminats i eixos comercials ha notat una bona afluència de públic

Unes persones compren en una parada de la Fira de Sant Andreu
Unes persones compren en una parada de la Fira de Sant Andreu | UBIC
Redacció
29 de novembre del 2021
Actualitzat a les 14:44h
La campanya comercial de Nadal de Manresa ha començat aquest cap de setmana amb la Fira de Sant Andreu, l'encesa de llums i la inauguració de la pista de gel. Tot i el vent de diumenge, els espais de la fira, carrers il·luminats i eixos comercials ha notat una bona afluència de públic.

Pel que fa les botigues de la ciutat, que obrien també aquest diumenge, ja divendres van veure un increment d'afluència respecte l'any passat, moguda pels descomptes i preus especial per la Fira i Black Friday. Moltes han aprofitat també per fer presentacions de productes com joies o peces de roba.

Pel que fa la pista de gel, inaugurada el dissabte a la tarda, la resposta dels patinadors ha estat bona, en un primer cap de setmana que en altres edicions ja sol ser positiu. La pista de gel estarà oberta fins el 16 de gener de 2022, les tardes entre setmana i durant tot el dia els dies de festa escolar. Al matí entre setmana estarà oberta per les escoles o grups amb cita prèvia (les escoles o grups interessats caldrà que s'adrecin a la UBIC de Manresa al 93 872 93 15 o a [email protected]).

La UBIC valora positivament aquest inici de campanya de Nadal d'enguany, i celebra que s'hagi pogut recuperar la Fira i la Pista de Gel després que l'any 2020 s'haguessin de suspendre degut a la Covid-19.