Un gol en el primer minut aplana el partit al CE Manresa contra l'Ascó (2-0)

Els jugadors del CE Manresa marxen del camp després de derrotar l'Ascó
Els jugadors del CE Manresa marxen del camp després de derrotar l'Ascó | CEM
28 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:05h
Un gol de Noah Baffoe al primer minut del partit ha fet les coses més fàcils per al CE Manresa en el seu darrer partit a l'exili de Sallent -pel canvi de gespa al Nou Congost- aquest diumenge contra el FC Ascó. El matx ha finalitzat amb el resultat de 2-0, però vistes les ocasions manresanes, s'hauria pogut veure una golejada en aquesta onzena jornada de Tercera Divisió.

El CE Manresa ha sortit dominador al terreny de joc i finalment s'ha pogut treure l'espina de ser el rei de l'empat, vistos els darrers resultats. Després del gol de Noah, al minut 18, Moha ha pentinat un córner que ha fregat el travesser visitant. Al 36 ha estat Javi qui ha rematat dins l'àrea i ha pogut refusar el porter.

Ja a la segona part, Javi remata una centrada lateral per sobre del travesser al minut 48. Al minut 54, Puxi fa una centrada enverinada que s'estavella al pal. Al 56 ha arribat una de les poques ocasions visitants amb cert perill, una triple rematada de l'Ascó és solucionada per Pulido sota els pals. Al minut 63 és, de nou Moha qui remata una centrada per sobre del travesser visitant. I ja en el minut 80, de nou Noah marca el 2-0. Aquest és el gol número 99 de Noah amb la samarreta del CE Manresa.

El partit arriba al final amb el marcador 2-0 i 4 minuts de temps afegit.