L'Abadal Christmas Market omple el Nadal de vi i gastronomia

Important presència de visitants a la masia del celler Abadal a Santa Maria d'Horta d'Avinyó

Abadal Christmas Market a la mascia del celler Abadal
Abadal Christmas Market a la mascia del celler Abadal | Pere Fontanals
Redacció
28 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:11h
El mercat de Nadal i tots els maridatges proposats en el marc de l'Abadal Christmas Market & Wine Experience han tingut una molt bona rebuda després d'un any d'absència per culpa de la pandèmia de l'any passat. La masia del celler Abadal a Santa Maria d'Horta d'Avinyó ha estat plena de gent tot el cap de setmana.

En aquesta edició del ja consolidat mercat gastronòmic i nadalenc del celler, els assistents han pogut gaudir d'una oferta variada de showcookings, tallers i tastos dirigits, com el de l'Escola Joviat, el d'arrossos amb el xef Jordi Llobet, una master class de caviar, la degustació de tapes & vi, el tast asiàtic, el tast gourmet, el tast de productes italians o el del Pelegrí, entre d'altres.

Durant tot el cap de setmana, els visitants s'han trobat un mercat nadalenc amb propostes gastronòmiques i artesanals, una zona gastro bar amb una barra de vins Abadal i especialitats culinàries del Bages, música en viu, visites al celler i alguna proposta pels més menuts de la casa. També s'han ofert altres maridatges gastronòmics com el de foie gras i vi, tòfona i vi, formatges i vi, pernil i vi i, pels més dolços, el tast de xocolata i el tast gormand.