Èxit de públic al Mercat de l'Oli i de Nadal de Cabrianes

Els visitants han pogut gaudir amb l'oli de cinc productors i amb altres parades goumand i de Nadal

Segon Mercat de l'Oli i de Nadal de Cabrianes, aquest diumenge
Segon Mercat de l'Oli i de Nadal de Cabrianes, aquest diumenge | Jaume Vilà
Redacció
28 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:08h
L'organització del Mercat de l'Oli i de Nadal de Cabrianes aprofitant l'aplicació de les mesures de prevenció Covid-19 pel que fa als aforaments ha comptat més de 600 visitants que durant tot el matí han tastat i comprat olis, així com tions, flors i detalls nadalencs.

Hi han exposat els productors d'olis bagencs l'Olivar de Cabrianes, el Molí de Rajadell, Migjorn i Terra la Vita que han estat acompanyats per la cooperativa de la Granadella de les Garrigues. Així com per els empreses locals com el Forn, els Làctics, la Verdura ecològica i els Ous de Cabrianes. També per l'empresa de licors Xarrups d'Avinyó. En total, una trentena de parades  comptant les 11 del mercat de Nadal, que entre totes elles omplien la plaça de la Vinya i l'espai de davant del Centru.

La valoració general dels expositors ha estat que havia valgut la pena matinar i aguantar el fred ja que durant el matí no s' han superat els 9 graus de temperatura. Es visitants han demostrat el seu vistiplau als dos mercats amb els tastos i les compres realitzades.