Un altre arbitratge dubtós impedeix sumar al Covisa Manresa contra el Barceloneta Futsal (1-3)

Els col·legiats han anul·lat el gol de l'empat manresà al no aplicar bé una llei de l'avantatge

El Covisa Manresa porta dos partits seguits perdent pels àrbitres
El Covisa Manresa porta dos partits seguits perdent pels àrbitres | MFS
28 de novembre del 2021
Actualitzat el 29 de novembre a les 10:36h
El Covisa Manresa FS ha perdut 1-3 contra el Barceloneta Futsal en un nou partit on els àrbitres han estat contraris als interessos manresans. Dos partits consecutius en què l'equip manresà ha patit arbitratges adversos, han suposat dues derrotes. Els col·legiats valencians a Eivissa varen ser protagonistes d'una acció clau que va ser vital per a la resta de partit. Aquest dissabte s'ha tornat a repetir la situació quan han anul·lat el gol de l'empat manresà a breus instants per marxar al vestidor. El Covisa Manresa ha perdut la quarta plaça a la taula en benefici dels barcelonins i ara es sisè.

Ha començat el partit amb l'equip visitant demostrant una certa superioritat sense que els del Pujolet poguessin entrar al partit. El joc manresà es manifestà sense accions atacants i tot i la igualtat a la pista, els barcelonins eren un equip més sencer. Al minut 8, Rachid ha avançat al seu equip i amb aquest marcador han marxat els dos equips al descans. Abans però, la jugada conflictiva del partit, al ser anul·lat un gol als manresans, ja que el col·legiat ha xiulat una infracció sense donar la llei de l'avantatge i ha invalidat així l'empat manresà.

A la segona part, el Barceloneta ha fet el segon gol desprès d'una gran acció col·lectiva al minut 7, davant d'un Manresa que no ha acabat d'entrar al partit. A 6 sis minuts per al final, Ambrós ha reduït diferències i amb els locals ficats de ple en el partit i fent els millors minuts, una acció defensiva de molt poca intensitat i sense ajudes ha decidit el partit amb el tercer gol visitant quant l'empat estava al caure. Joc de cinc ordenat per Pau Machado sense conseqüències en els últims moments de partit.

Fitxa tècnica
Covisa Manresa: Adil, Lavado, Manu, Terri, Ambros; Eric Castillo, Santa, Kalet, Guille, Josan, Asis, Gerard i Nabil.

Barceloneta Futsal: Abraham, Paredes, Óscar Agustín, Jaen, Toti; Rachid, Gordillo, Escobar, Brià, Moha i Pol.

Àrbitres: Lucas Antón i Pablo Villaescusa

Gols: 0-1 Rachid m. 8; 0-2 Moha m 27; 1-2 Ambrós m 34; 1-3 Moha m 37.