La cooperativa Agrícola Comarcal del Bages tanca després de 55 anys

"La forta i agressiva competència d'algunes cooperatives del sector" ha fet que la cooperativa del carrer Jorbetes de Manresa hagi decidit no continuar

La cooperativa Agrícola Comarcal del Bages, aquest dissabte
La cooperativa Agrícola Comarcal del Bages, aquest dissabte | Pere Fontanals
27 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:19h
Les instal·lacions de l'Agrícola Comarcal del Bages eren totalment buides aquest dissabte, últim dia d'obertura de la cooperativa, només quedava una mica de planter, "que llançarem quan acabi el dia", i els seus responsables que plegaven gàbies i acabaven de fer net.

Aquest dissabte ha estat l'últim dia d'obertura de la històrica cooperativa agrícola del carrer Jorbetes de Manresa després de 55 anys amb aquesta denominació, però ja abans havia donat servei als agricultors de la comarca com a sindicat de pagesos.

La cooperativa es va fundar l'any 1966 i des de llavors ha donat servei a agricultors de Manresa i el Bages. Darrerament la clientela havia anat a la baixa per "la forta i agressiva competència d'algunes cooperatives del sector". Aquest ha estat l'únic motiu per a què els responsables de la cooperativa decidissin tancar. Aquest dissabte ha estat el seu darrer dia.