El CN Manresa venç el CN L'Hospitalet i se situa líder de la classificació (9-6)

Els manresans no van agafar les primeres avantatges fins al tercer quart del partit

El CN Manresa continua amb la seva excel·lent temporada
El CN Manresa continua amb la seva excel·lent temporada | CNM
27 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:37h
El CN Manresa s'imposà de manera clara al CN L'Hospitalet 9-6, després que els visitants dominessin en el marcador fins a l'equador del partit. Amb aquesta victòria el CN Manresa es posa al front de la classificació.

El primer gol va ser pels hospitalencs, que van veure com els de Peirón, amb gols de León i Puerta donaven la volta al marcador. Tot i així, a la fi dels primers vuit minuts s'arribà amb empat a dos gols.

El segon període va ser de domini de les defenses, que només van ser superades en una ocasió, i van ser els del CN L'Hospitalet els que aconseguirien marcar. Amb aquest 2-3, inquietant per als interessos bagencs, s'arribà al canvi de camp.

El tercer quart av ser de domini manresà, que firmava un 3-0 i nombroses ocasions de gol, que, cas d'haver-se transformat, haurien sentenciat el partit de manera còmoda. Els gols locals, obra d'Estany i R. Serra, en superioritat ambdós i X. Serra de potent llançament exterior.

Amb dos gols per davant i la moral a l'alça, els del CN Manresa van eixamplar l'avantatge fins a 8-4, quan faltava 1'11". per la fi del partit. El relaxament va fer que els visitants escurcessin les diferències fins al 8-6. Llavors, una exclusió poc intel·ligent dels visitants va fer que, després de demanar el tempos mort corresponent per part del tècnic manresà, Mayol anotés el 9-6 definitiu. Els altres gols dels amfitrions en aquest quart van ser anotats per Pelegrín sobre la línia de gol, R. Serra en la boia i X. Serra.

- CN Manresa: V Iulian, A Estany 1, M Puerta 1, R Ruiz, G Lafoz, R Serra 2, L Mayol 1, A León 1, X Pelegrín, A Noguera, J López, X Serra 2, L Villaró.
- CN L'Hospitalet: M Agudo. L Contilazzaro 1, P Sommapaolo, D Pereira 2, A Alarcón, M Fernàndez, D Corral 1, G Cobos 1, N Ugenast, F Almarcha 1, J Fernàndez, A Agrelo, S Surnachevely.

Arbitratge a càrrec de Y Ruiz i L Escoda.

Parcials¨2-3, 0-1, 3-0 i 4-3.