El Covisa Manresa rep el Barceloneta Futsal, un dels equips punters de la categoria

Jugaran al Pujolet aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda

El Covisa Manresa rebrà el Barceloneta Futsal aquest dissabte
El Covisa Manresa rebrà el Barceloneta Futsal aquest dissabte | MFS
Redacció
27 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:09h
Oblidada la derrota a Eivissa, el Covisa Manresa rebrà aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda el Barceloneta Futsal, un dels equips punters de la categoria en l'onzena jornada de lliga de segona B. Els manresans esperen el partit amb ganes davant d'un equip ple de grans jugadors i que de la mà d'Óscar Redondo ha confeccionat una plantilla excepcional a nivell individual. I això que a inicis de temporada varen perdre al seu golejador Juanjo.

El conjunt barceloní a fora del pavelló Marítim ha jugat cinc partits, amb tres victòries, Muro, Escorial i Hospitalet, un derrota a Mataró i un empat a la pista del Natació Sabadell. De local, ha aconseguit tres victòries, Escola Pia, Ripollet i Cerdanyola, un empat amb el Picassent i una derrota amb el Sala 5 Martorell. Així que tant a casa com a fora te exactament el mateix criteri de resultats. El Barceloneta es amb 20 punts cinquè a la taula i amb els mateixos, el Covisa Manresa es troba en quarta posició.

A l'entorn manresà, Pau Machado pot comptar amb els tretze jugadors de plantilla amb el dubte de Josan que ha patit dues lesions en pocs dies. La novetat és Guille, fitxat recentment, i s'ha evitat la sanció d'Asis que va ser expulsat al primer minut de partit a Santa Eulària del Rio, però el club manresà va al·legar.

El Covisa Manresa espera a la Barceloneta invicte al Pujolet i superar aquest obstacle pot suposar mantenir-se a la zona privilegiada amb un global de sis victòries, dos empats i dues derrotes fina ara.