L'espectacle de dansa «Trama», de Roser López Espinosa, arribarà diumenge al Kursaal

És una proposta sobre el grup, les seves arestes i les seves derives

«Trama» arribarà diumenge al Kursaal
«Trama» arribarà diumenge al Kursaal | Martí Albesa
Redacció
25 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:15h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest proper diumenge, 28 de novembre a les 6 de la tarda, Trama, un espectacle de dansa contemporània a càrrec de Roser López Espinosa, guardonat amb el Premi Crítica 2019 a la Millor Coreografia.  

Sembla que tots els sistemes complexos evolucionen a partir de regles senzilles. I amb aquest pensament, despleguem pautes de joc i provem d'existir plegats. Entrellacem cossos i relacions, donant- nos les mans, sostenint-nos, nuant-nos. Cossos que es repleguen i cossos que es despleguen en moviments col·lectius.  

L'espectacle, que es va estrenar el maig del 2019 al Mercat de les Flors, compta amb els ballarins Nora Baylach, Magí Serra, Anamaria Klajnšček, Noé Ferey i Ponus Fager.

Roser López Espinosa ha ballat amb Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot, Pere Faura o el cineasta Isaki Lacuesta. El seu treball com a coreògrafa és regularment present a escenaris internacionals. El 2017 crea L'estol per a la Producció Nacional de Dansa, que es va poder gaudir al Kursaal. Coreògrafa convidada per companyies internacionals. És artista associada a La Caldera i artista resident al Mercat de les Flors 2018-20.

Les entrades per veure Trama tenen un preu de 15 euros (12 euros per majors de 65 anys i 6 euros amb el carnet Galliner anys o menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.