Nadal

Empleats i clients de CaixaBank lliuraran regals de Nadal a 160 infants de la Catalunya Central

Al Bages, Berguedà i Osona, l'acció s'organitza en col·laboració amb tres entitats

per Redacció, 25 de novembre de 2021 a les 08:53 |
CaixaBank torna a organitzar L'Arbre dels Somnis | CaixaBank
CaixaBank presenta una nova edició de la iniciativa solidària L'Arbre dels Somnis, que pretén oferir regals de Nadal a més de 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

L'entitat financera ha organitzat la quarta edició d'aquest programa, obert a tots els clients de l'entitat, empleats i a tots els integrants del programa de Voluntariat de CaixaBank. Al costat de 400 entitats socials de totes les províncies d'Espanya, es coordinarà la recepció de les cartes elaborades pels nens i nenes i es gestionarà el lliurament a cadascun dels participants a través de la xarxa de més de 6.000 oficines de CaixaBank repartides per tot el territori o de manera telemàtica.


Al Bages, Berguedà i Osona, l’acció es desenvolupa en col·laboració amb Càritas Parroquial de Berga, Fundació Convent Santa Clara i Fundació Projecte i Vida, beneficiarà 162 infants de famílies en situació de pobresa. 

Es calcula que l'edició 2021 mobilitzarà milers de persones, entre entitats col·laboradores, treballadors socials, voluntaris, empleats i clients de l'entitat financera, per fer realitat els desitjos de tots els nens vinculats a entitats socials que lluiten contra la pobresa infantil de totes les comunitats autònomes com les adherides al programa CaixaProinfancia de Fundació "la Caixa". Entre les organitzacions col·laboradores, figuren Creu Roja, Càritas, Secretariat Gitano o Save the Children, així com els serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats d'àmbit local.


Aquesta nova edició de L'Arbre dels Somnis buscarà consolidar-se, un any més, com una de les iniciatives solidàries capdavanteres del país. Des del 2018, l'entitat financera ha aconseguit complir els somnis de més de 70.000 nens i nenes.

 

Participació