La Patronal Metal·lúrgica celebrarà el Sopar de Sant Eloi aquest divendres

Tindrà lloc a la fàbrica de Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada

Sopar de Sant Eloi de 2019
Sopar de Sant Eloi de 2019 | PMCC
Redacció
25 de novembre del 2021
Actualitzat a les 7:36h
El sector del metall de la Catalunya Central celebrarà, aquest divendres, el Sopar de Sant Eloi. La Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central ha triat repetir l'escenari de l'edició del 2019, la fàbrica de Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada, amb la intenció "d'emprendre el camí de la recuperació en el mateix lloc on ens vam trobar just abans de la pandèmia".

Els assistents, prop d'un centenar, podran seguir les ponències de dos destacats conferenciants: Ramon Térmens (President del Grup Taurus) i Javier Córdoba (CEO de 4DLife).

Térmens dissertarà sobre que, "fins fa poc, la tasca d'un empresari CEO consistia en analitzar els riscos i les oportunitats. Amb el Covid s'ha generat una situació inesperada on han entrat en crisi i fallida totes les normalitats i tendències anteriors: el món es va paralitzar uns mesos i ara ens toca analitzar les certeses en les que recolzar la construcció d'un món millor".

Córdoba, per la seva banda, farà reflexionar a partir del fet que "estem immersos en ple segle XXI i és innegable que la tecnologia que ens connecta és fonamental i no podem viure sense ella. Tot i així, aquesta tecnologia o bé s'ha creat el segle passat o bé seguint paradigmes del segle passat. Necessitem una nova forma de connectar-nos i de descobrir i utilitzar el valor del nostre entorn, però, com ho podem fer? Com ha de ser aquesta tecnologia? Quin valor afegit ens ha d'aportar?".

També es farà el reconeixement a la trajectòria de diverses empreses associades a la PMCC: Sanmartí Serveis Automoció SL (50 anys), Oliva Torras SA (75 anys) i Pintura Industrial Mestres (100 anys), prova de la bona salut del nostre teixit productiu.

Finalment, els organitzadors han preparat algunes activitats en les que podran participar els assistents: una experiència de realitat virtual molt desafiant, un concurs online sobre coneixements del món del metall i la rifa d'una panera amb l'objectiu de recaptar fons per a tres entitats del territori que s'anunciaran durant el sopar, els diners recaptats es sumaran a la donació feta per L'Obra Social "la Caixa".

A la celebració hi assistiran representants de la Unió Patronal Metal·lúrgica, Cambra de Comerç de Manresa, PIMEC Catalunya Central, Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà, Unió Empresarial de l'Anoia, FUB-UCC, EPSEM-UPC i CETIM, entre d'altres. Compta amb l'esponsorització de Feliu Consultors, CETIM i SectorCNC i amb la col·laboració d'Expomon i Llobet Regals.