Ensenyament

Bages Educa comptarà amb una conferència de la doctora Rosa Casafont

La sessió, adreçada als professionals de l'educació, pares i mares del territori, tindrà lloc dilluns de la setmana vinent a l'auditori de la Plana de l'Om de Manresa

per Redacció, 25 de novembre de 2021 a les 07:13 |
Canalla entra a l'escola, en una imatge d'arxiu | ACN
La jornada Bages Educa que promou l'Àrea d'Educació, Cultura i Joventut del Consell Comarcal del Bages recupera la presencialitat aquest any amb una sessió que comptarà amb una ponència de la doctora Rosa Casafont. Serà el proper dilluns 29 de novembre sota el títol Tens dos tresors, cor i cervell: Felicita't. Llicenciada en Medicina i Cirurgia i Màster Universitari en Neurociència, Casafont tractarà els aspectes clau de l'educació emocional des del punt de vista de la neurociència.

Inscripcions obertes
Les inscripcions per participar de la jornada Bages Educa s'han de fer telemàticament a través d'aquest enllaç. La sessió tindrà lloc a l'auditori de la Plana de l'Om de Manresa a partir de les 18 hores.

La jornada s'adreça a tota la comunitat educativa de la comarca (professionals de l'educació pares, mares i tutors i tutores) amb la voluntat de generar debat i oferir instruments que promoguin la cohesió del món educatiu. 

 

Participació