Sergio Dalma arribarà divendres al Kursaal amb la gira «30... y tanto» i les entrades exhaurides

Aquesta serà la cinquena vegada que el cantant sabadellenc actua al teatre manresà

Sergio Dalma cantarà divendres al Kursaal
Sergio Dalma cantarà divendres al Kursaal | Promocional
Redacció
24 de novembre del 2021
Actualitzat el 25 de novembre a les 15:16h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest proper divendres, 26 de novembre a les 8 del vespre, el concert de Sergio Dalma que celebra tres dècades de carrera amb la gira 30... y tanto. Un projecte en forma de disc i gira que commemora la seva trajectòria amb un nou enfocament dels seus èxits sense deixar passar l'oportunitat de presentar nova música als seus seguidors. Passat, present i futur units en el projecte d'una de les veus més personals del panorama musical espanyol.

L'any 1989 l'intèrpret debutava davant del gran públic amb Esa chica es mía. Des d'aleshores, ha superat rècords de venda amb més de 4 milions de discos venuts. Després de més de tres dècades, ara tindrem l'oportunitat de gaudir dels seus clàssics més rotunds revisats pel propi artista, imprimint un aire renovat a èxits com Bailar pegados o Solo para ti. I ho farà amb un so sorprenent, sustentat sobre una base instrumental ben diferent a l'habitual en ell, sense perdre l'estil Dalma i sempre amb l'univers de les grans cançons italianes com a referència.

Aquesta serà la cinquena vegada que el cantant sabadellenc actuarà al Kursaal de Manresa i ho farà novament amb les entrades exhaurides com en les quatre ocasions anteriors. 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.