Ja hi ha 46 persones ingressades amb coronavirus als hospitals de Manresa

L'hospital de Sant Andreu ha ampliat la unitat d'aïllament per a pacients amb Covid-19

Unitat per a pacients Covid habilitada a l'hospital de Sant andreu
Unitat per a pacients Covid habilitada a l'hospital de Sant andreu | SAS
23 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:39h
L'hospital de Sant Andreu, a causa de les necessitats del territori, ha ampliat la unitat d'aïllament per a pacients amb Covid-19 que va obrir la setmana passada. La Unitat ha passat de tenir 8 llits a tenir-ne 18 
 
Aquest dimarts 23 de novembre, hi ha 15 persones ingressades a la Unitat d'Aïllament per Covid-19 de l'Hospital de Sant Andreu. Dimarts passat n'hi havia 8 persones.

En total, entre l'hospital de Sant Joan de Déu, que en té 31, 5 d'ells a l'UCI i amb 2 defuncions l'última setmana, i el de Sant Andreu hi ha 46 persones ingressades amb coronavirus.

Índexs epidemiològics disparats al Bages
Les males dades hospitalàries a Sant Joan de Déu coincideixen amb una forta crescuda dels índexs epidemiològics del Bages. En l'última data consolidada, el 19 de novembre, el Bages tenia un risc de rebrot de 438 punts, quan el 4 de novembre l'índex es trobava en només 67 punts. Amb aquestes dades, la velocitat de contagi al Bages és d'1,85 punts. Les dades a Manresa encara són pitjors, amb un risc de rebrot de 524 punts i una velocitat de contagi d'1,96. Més tranquil·la es troba la situació al Moianès, amb un risc de rebrot de només 29 punts i una velocitat de contagi de 0,54.