Violència masclista

Jutgen un veí de Monistrol acusat de violar la neboda de la seva parella de 12 anys

Malgrat que Fiscalia assumeix la relació, només l'acusa d'abús sexual i li demana 10 anys de presó

per Pere Fontanals, Barcelona, Catalunya | 23 de novembre de 2021 a les 17:38 |
Audiència Provincial de Barcelona | Europapress
Un veí de Monistrol de Montserrat s'enfronta a una petició de 10 anys de presó per un presumpte delicte d'abús sexual sobre menor de 13 anys després que, segons la Fiscalia, mantingués relacions sexuals amb la neboda de la seva parella quan la víctima tenia 12 anys. El judici tindrà lloc el 30 de novembre a l'Audiència Provincial de Barcelona.

Segons l'acusació, els fets es remunten a l'estiu de 2014. Després d'anar a la barbacoa d'un conegut de la família, l'acusat va tornar amb les dues filles i dues nebodes de la seva parella a casa i les va posar a dormir a les seves habitacions.


En un moment donat, una de les nebodes de la seva parella, de 12 anys, va anar al menjador a veure la televisió perquè no podia dormir. Allà, l'acusat va explicar detalls a la nena sobre la relació que mantenia amb la seva tieta i li va proposar anar a veure la televisió a una habitació contigua.

Sempre segons l'escrit de Fiscalia, l'acusat "sense fer servir violència o intimidació", va mantenir relacions sexuals amb la nena, "sense que no pogués reaccionar la víctima". Quan la menor no va aguantar, es va aixecar, però l'acusat la va aguantar i va intentar continuar amb la relació, moment en que la víctima es va poder escapar.


Tots aquests fets són, segons l'escrit de Fiscalia, un delicte d'abús sexual sobre menor de tretze anys i demana per a ell una condemna de 10 anys de presó i una ordre d'allunyament i no comunicació sobre la víctima de 10 anys més després de la condemna.

El fiscal demana també la condemna de 10 anys de llibertat vigilada després de complir la condemna i una indemnització de 30.000 euros a la víctima "pels perjudicis mentals i les seqüeles causades".

 

Participació