«L'amor no t'ha de prendre la vida», lema de la campanya del Consell Comarcal del Bages pel 25-N

Amb 15.000 cors en format de clauer, 15.000 globus i 400 cartells per distribuir entre les persones que participin en tallers i activitats que promoguin la reflexió

Presentació de la campanya del 25-N del Consell Comarcal
Presentació de la campanya del 25-N del Consell Comarcal | CCBages
Redacció
22 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:42h
L'amor no t'ha de prendre la vida és el lema de la campanya del Consell Comarcal del Bages amb motiu de la jornada del 25 de novembre. La iniciativa s'ha presentat aquest matí i difondrà 15.000 cors en format de clauer, 15.000 globus i uns 400 cartells arreu del territori. La campanya per reivindicar l'eliminació de la violència contra les dones vol afavorir el debat i la reflexió al voltant de les relacions tòxiques plantejant aspectes com què és l'amor, què vol dir amor romàntic, la posada en valor de les relacions sanes i la perillositat de les relacions tòxiques i la importància de l'autoestima, entre d'altres.

La consellera de l'Àrea de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d'Igualtat del Consell Comarcal del Bages, Àdria Mazcuñán, ha explicat aquest matí, en el marc de la roda de premsa de presentació de la campanya, que "preferiríem no haver de commemorar aquest dia, però la realitat és tossuda i cal continuar sensibilitzant el conjunt de la ciutadania". La consellera ha afegit que "és més necessari que mai que les dones s'apoderin i siguin valentes i que els homes s'afegeixin a les campanyes de sensibilització".

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Bages ha atès des de principis d'any un total de 276 dones, 64 de les quals per qüestions relacionades amb la violència masclista. Des de principis d'any han estat assassinades dotze dones a Catalunya, dues de les quals al Bages.

El material de la campanya es distribuirà en els tallers i activitats programades en què es promouran espais de debat i suport. Coincidint amb la jornada del 25 de novembre, aquest dijous, treballadors i treballadores del Consell Comarcal del Bages participaran d'una acció reivindicativa a la plaça Valldaura de Manresa que simbolitzarà el compromís per treballar per la igualtat i l'eradicació de la violència contra les dones.