La «Fira Fora Stocks» de Sant Vicenç remata les rebaixes d'hivern aquest proper dissabte

Redacció
24 de febrer del 2010
Aquest és el darrer cap de setmana de la temporada de rebaixes d’hivern i el comerç de Sant Vicenç de Castellet sortirà al carrer aquest dissabte 27 de febrer en la tercera edició de la "Fira Fora Stocks". El certamen es va estrenar amb èxit el passat hivern, va repetir convocatòria al final de la temporada d’estiu i ara dóna una nova oportunitat per trobar productes a preus molt atractius.

L'Ajuntament i la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) organitzen una fira que ha rebut centenars de visitants en les dues primeres edicions i que ajuda a revitalitzar el comerç del municipi. El certamen comptarà amb la participació d'una vintena de botiguers que trauran les seves parades al carrer. A partir de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre, el públic que s'acosti al centre del municipi podrà gaudir dels descomptes dels comerciants dels carrers Gran, Creixell, General Prim, Mestre Aubert i de la plaça de l'Ajuntament.

Aprofitant el final de les rebaixes, els botiguers vendran productes de la temporada d'hivern amb descomptes que poden superar el 50% en el cas de la roba i el calçat. Mentre, altres sectors com la decoració i els articles de la llar també oferiran preus favorables.