Aquest dimecres es presentarà el llibre «Molt a favor» a l'Espai Òmnium

Anirà a càrrec del lingüista Rudolf Ortega, coautor del llibre

L'Espai Òmnium acollirà la presentació de «Molt a favor» dimecres
L'Espai Òmnium acollirà la presentació de «Molt a favor» dimecres | Diaridelallengua
Redacció
22 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:51h
Aquest dimecres, 24 de novembre, a les 7 del vespre, a l'Espai Òmnium de Manresa, es presentarà el llibre Molt a favor (Eumo Editorial), a càrrec del lingüista Rudolf Ortega, coautor del llibre que explica les 57 propostes per la llengua signades per ell mateix, Magí Camps, Míriam Martín Lloret, Maria Rodríguez Mariné, Ivan Solivellas, Pau Vidal i Enric Gomà, com a editor.

Passar 21 dies sense abandonar el català, establir bonificacions fiscals per la llengua, augmentar-ne l'ús a les plataformes digitals, que entitats com el Barça facin campanyes en català, configurar els dispositius electrònics en aquesta llengua, fer videojocs, un reality show o un festival de la cançó en català... Són algunes de les propostes que set professionals de la llengua han elaborat per afavorir la difusió i l'ús del català en tots els àmbits de les societats catalana, valenciana i balear.
 
Són 57 accions concretes. Pensades i defensades amb eficàcia i bon humor, i que, segons el llibre, es poden dur a terme des de persones individuals fins a poders polítics, passant per empreses, entitats i associacions. Només cal voluntat, pressupost i, en alguns casos, legislació o reglamentació.