L'Escola Municipal de Música d’Artés comença a celebrar els seus 25 anys amb la gravació d'una «flashmob»

Sota la batuta d'en Santi Serratosa, l'escola es va omplir d'alumnes que anaven coordinant els moviments i coreografies amb percussió corporal

Gravació de la «flashmob» de l'Escola de Música d'Artés
Gravació de la «flashmob» de l'Escola de Música d'Artés | EMMA
Redacció
22 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:29h
Aquest passat dissabte, alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música d'Artés, van ser els protagonistes del primer esdeveniment dels que enguany es viuran a l'escola per celebrar els seus 25 anys d'història. Durant tot el dia, sota la batuta d'en Santi Serratosa, músic, percussionista corporal i musicoterapeuta, l'escola es va omplir d'alumnes que anaven coordinant els moviments i coreografies amb percussió corporal per donar forma a una flashmob, ideada pel mateix Serratosa.

Petits i grans, amb l'escalf de les famílies i l'AMPA del centre al capdavant, van viure amb il·lusió i emoció aquesta experiència que va veure la seva posada en escena a la tarda amb la gravació del muntatge, a la plaça Vella del mateix municipi.

La cançó que acompanyava aquesta percussió corporal que culminava amb la flashmob, ha estat creada per a l'ocasió. La lletra, pels alumnes i professors, amb l'Albert Estrada (pare de l'escola) encapçalant-ne el redactat final. I la part musical ha estat escrita i enregistrada pel professor, pianista i compositor de la mateixa escola, David Martell. La cançó, amb el nom de Batecs de ritme, manté els batecs del cor, marcant el pas del temps, com a element principal i motor amb més o menys intensitat, i la lletra encomana a mantenir i compartir la música i les seves emocions, en definitiva, a seguir somiant. 

El resultat final de la gravació serà el preludi d'altres activitats que es realitzaran durant tot aquest curs de celebració del 25è aniversari.