Dijous es presentarà a Cardona VisitEscape, una manera digital de conèixer el patrimoni

La nova manera de visitar llocs turístics emblemàtics es presentarà al Centre Cardona Medieval

VisitEscape a Cardona comença al Castell
VisitEscape a Cardona comença al Castell | AjCdn
Redacció
21 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:23h
VisitEscape és una aplicació per a mòbils, disponible per a iOS i Android, que ofereix una nova manera de visitar llocs turístics emblemàtics mentre es resol un misteri al més pur estil d'un room scape. La informació es basa en les curiositats més sorprenents de cadascun dels indrets disponibles, que a través d'una veu interactiva es posa a prova a l'usuari.

Cada VisitEscape és una guia d'àudio que dura al voltant d'una hora i mitja i on l'usuari ha d'investigar un misteri mentre aprèn del lloc visitant, superant proves i buscant les pistes clau.

L'aplicació compta amb una ruta per a conèixer la història de Cardona, on el punt d'inici és al pàrquing del Castell. La descàrrega de l'aplicatiu és gratuïta, on es poden escoltar els primers tres capítols de l'experiència, i a partir d'aquí s'ha de realitzar un únic pagament de 4,99 euros per a tota l'experiència. A més, inclou l'entrada a la col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona.

Per a donar-ho a conèixer als cardonins i cardonines, es presentarà el proper dijous, 25 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, al Centre Cardona Medieval (Plaça de la Fira). 

Aquest projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural.
Arxivat a