25-N

La Setmana contra la violència de gènere de Súria començarà el proper dimarts

La cloenda de la Setmana serà el divendres 3 de desembre amb la representació de l'obra "És de conya"

per Redacció, 20 de novembre de 2021 a les 16:52 |
Encesa d'espelmes pel 25-N de 2020 a Súria | AjSú
La Setmana contra la violència de gènere de Súria tindrà lloc entre els dies 23 de novembre i 3 de desembre, amb un programa d'actes que oferirà dos tallers de defensa personal femenina, una obra de teatre i l'acte central d'encesa d'espelmes a la Casa de la Vila. 

Totes les activitats seran obertes, sense inscripció prèvia i gratuïtes per a joves i adults. En la seva edició d'enguany, la Setmana contra la violència de gènere manté el seu objectiu d'estendre la sensibilització social per acabar amb aquest greu problema, en un context de creixent preocupació pels casos d'agressions físiques i sexuals que s'han produït en el nostre entorn i arreu. 


L'acte central de la Setmana tindrà lloc dijous 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. A més de la tradicional encesa d'espelmes, també s'hi llegirà un manifest i hi haurà una actuació de l'Escola Municipal de Música. 

Els dos tallers de defensa personal femenina es faran dimarts 23 i dijous 25 de novembre a les instal·lacions de la Piscina Municipal, amb entrada pel primer tram del carrer Ignasi Abadal, a tocar de la plaça de Sant Joan. Les sessions seran a càrrec de Dojo Karate (Club Karate Bages). Les persones participants hauran de portar roba còmoda. 


La cloenda de la Setmana serà el divendres 3 de desembre amb la representació de l'obra És de conya, a càrrec de Nus Cooperativa. Es tracta d'un espectacle teatral social sobre les violències masclistes i subtils que es produeixen a dins i fora de la parella, amagades sota la socialització de gènere i la disfressa de l'amor romàntic. La representació es farà a la sala d'actes de la Residència Bell Repòs. 

L'organització de la Setmana contra la violència de gènere és a càrrec de les àrees municipals d'Igualtat, Joventut, Benestar Social i Solidaritat, amb el suport del Consell Comarcal del Bages i el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Bages i la col·laboració de l'Escola Municipal de Formació d'Adults, Casal de Joves i Punt d'Informació Juvenil (PIJ), Escola Municipal de Música, Institut Mig-Món, Casal de la Dona, Residència Bell Repòs, Dojo Karate i Nus Cooperativa.
 

Programa 25-N 2021 a Súria by La muntanya russa on Scribd

 

Participació