Món Sant Benet proposa una nova activitat familiar per aquest Nadal

L'activitat «Operació Reis Mags» anima als més petits de la casa i a les seves famílies a resoldre el misteri dels Reis d'Orient

Món Sant Benet organitza una activitat nadalenca per a famílies fins el 2 de gener
Món Sant Benet organitza una activitat nadalenca per a famílies fins el 2 de gener | Fundació Catalunya La Pedrera
Redacció
19 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:01h
La nova proposta familiar nadalenca de Món Sant Benet és l'Operació Reis Mags, una activitat que permet alternar un petit joc de pistes pel monestir de Sant Benet i l'elaboració d'una recepta típica d'aquestes dates, les neules!

Fa més de mil anys, quan el monestir encara hi vivien els monjos, els tres Reis de l'Orient van fer un pacte secret amb l'abat. Van establir, que dins d'aquest monestir mil·lenari es guardaria la clau mestra que permet obrir totes les cases la Nit de Reis, i així poder portar les joguines als nens. La clau ha desaparegut! Els nens i les nenes ens han d'ajudar a trobar-la!

Les neules és un dels postres preferits dels tres reis mags, i per tal que portin regals a tota la mainada, què millor que aprendre com es fan? En acabat, les famílies que ho desitgin podran escriure la carta als Reis Mags.

Cada cap de setmana de desembre, i fins el diumenge 2 de gener, tindreu l'oportunitat de viure l'Operació Reis Mags. La proposta dirigida a públic familiar i pensada per a fer amb infants acompanyats sempre d'un adult.

Les entrades, a un preu de 4 euros Adults8,5 euros Infants, poden adquirir-se ja a la pàgina web de l'equipament i a les taquilles del monestir.

Tota la informació de l'activitat, dates i horaris pot trobar-se a la pàgina web de l'equipament.