El complex esportiu de Navarcles celebrarà el primer aniversari amb més de 600 abonats

Totes les activitats per celebrar-ho seran gratuïtes excepte el torneig de pàdel per a no abonats

Tres Pins de Navarcles celebra un any amb més de 600 abonats
Tres Pins de Navarcles celebra un any amb més de 600 abonats | AjNvc
Redacció
19 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:44h
El dissabte 27 de novembre es complirà un any de la inauguració del complex esportiu municipal Tres Pins de Navarcles. L'estrena va ser en un any difícil, marcat per la pandèmia i totes les restriccions que això suposava, però la situació adversa no ha impedit que la ciutadania de Navarcles i altres usuaris dels municipis de l'entorn hagin apostat per utilitzar les noves instal·lacions i serveis. El Tres Pins té unes 630 persones abonades, una xifra que augmenta mica en mica cada mes.

La festa d'aniversari
Divendres 26 a la tarda, les activitats començaran amb un torneig de pàdel. Dissabte també hi haurà pàdel, a més d'aiguagym, curset per a nadons a la piscina, competició PR Press Banca, i masterclass d'entrenament funcional, cardiobox i ioga en parella. Diumenge continuarà el torneig de pàdel i es faran masterclass de zumba i aiguagym.

Totes les activitats seran gratuïtes excepte el torneig de pàdel per a no abonats. Les places són limitades i caldrà inscriure's prèviament. Al restaurant del complex es farà durant tot el cap de setmana un menú especial d'aniversari.

60 classes diferents cada setmana
Les activitats dirigides al Tres Pins són les que tenen més demanda per part dels usuaris. Es disposa d'un calendari amb un ampli ventall de propostes i horaris, amb més de 60 classes diferents cada setmana, que van des d'exercici de més baixa intensitat com ioga o hipopressius, passant per activitats d'intensitat mitja com pilates o zumba, fins arribar a disciplines molt més intenses com bodygym o interval.

A part de les classes dirigides, el complex esportiu compta amb d'altres instal·lacions com la sala de fitness, amb maquinària d'última generació,  o la piscina coberta, que té una elevada activitat, sobretot a la tarda quan al llarg de la setmana, de dilluns a dissabte, més de 120 infants realitzen cursets de natació en grup i particulars.

El Tres Pins té també una zona exterior amb les piscines d'estiu, que van acollir més de 1.000 abonats el darrer estiu i les pistes de tennis i pàdel.