Manresa driblarà la desigualtat amb una marxa botant una pilota de bàsquet fins al Congost

L'acte forma part de la programació de la Capitalitat del Bàsquet Femení

La marxa inclourà una sessió de basket beat
La marxa inclourà una sessió de basket beat | AjM
Redacció
19 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:53h
Ja es poden fer les inscripcions a la Marxa Driblem la Desigualtat, que se celebrarà el dissabte 11 de desembre, i que és una de les activitats populars programada des de l'eix Participem dels actes de Manresa Capitalitat del Bàsquet Femení.

Aquesta original marxa popular botant una pilota de bàsquet amb un recorregut des del Passeig (Plaça Simeó Selga) fins a arribar al Nou Congost on coincidirà amb el partit de Copa Catalunya Femenina entre el Manresa Club Bàsquet Femení i el CB Balaguer.

La sortida de la marxa es farà a les 16 hores des de la plaça Simeó Selga i seguirà el següent recorregut: Passeig Pere III, Muralla Sant Domenec, carretera de Cardona, Pont Nou i Nou Congost. També està prevista una dinamització per part de Basket Beat a la plaça de Crist Rei.

En arribar al Congost els participants podran gaudir d'un berenar i de l'entrada al partit de Copa Catalunya Femenina que enfrontarà el Manresa Club Bàsquet Femení i el CB Balaguer (enguany Balaguer és Ciutat del Bàsquet Català).

A l'hora de fer la inscripció a la Marxa Driblem la Desigualtat es pot escollir entre la inscripció bàsica de 5 euros, que inclou la samarreta, berenar i entrada al partit; o bé la inscripció de 15 euros que a més inclou una pilota de bàsquet Spalding (es podrà escollir la mida de la pilota). 

Les inscripcions es fan on line a: https://inscriu.me/ca/driblem-la-desigualtat. fins al dia 8 de desembre o en arribar als 300 participants. La recollida de les samarretes serà el 9 i 10 de desembre de les 17 a 20.30 h al vestíbul del Complex Vell Congost.

Trobada del Programa de Detecció i Perfeccionament, aquest diumenge
Per altra banda i dins de l'eix Competim, aquest diumenge 21 de novembre s'acollirà la primera trobada de la temporada del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació Catalana de Basquetbol. En aquesta trobada, on el més important és conèixer jugadors i jugadores d'altres centres i posar en pràctica els continguts treballats, es realitzaran un seguit de partits entre els següents centres: Bages, Girona 1, Girona 2, Maresme, Vallès Occidental, Vallés Oriental i Osona. A causa del gran volum de participació, la trobada es desenvoluparà de 9 a 14 hores al Complex Vell Congost amb els centres masculins, i al pavelló de l'Ateneu les Bases amb els centres femenins.

El següent cap de setmana, del 27 i 28 de novembre, Manresa també acollirà els entrenaments de les seleccions catalanes femenines de la categoria Infantil i Cadet que es realitzaran el dissabte al Nou Pavelló del Congost i diumenge al Complex Esportiu del Vell Congost, en el procés de preparació del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que s'ha de celebrar del 4 al 8 de gener a Huelva.