Sant Vicenç estrena els actes del 25-N diumenge amb la pintada d'un mural reivindicatiu

Durant tota la setmana es programaran activitats per reclamar l'eliminació de la violència contra les dones

Sant Vicenç programa diverses activitats amb motiu del 25-N
Sant Vicenç programa diverses activitats amb motiu del 25-N | Lali Puig
Redacció
19 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:44h
Sant Vicenç de Castellet estrenarà els actes de la jornada del 25 de novembre aquest diumenge amb la pintada d'un mural reivindicatiu al porxo de Cal Soler. L'acció participativa és organitzada des de l'Associació Feminista Fem Lluita i l'Associació Sempre Dones, començarà a les 10 del matí i hi haurà esmorzar per a tothom. Aquest serà el primer acte programat al municipi durant tota una setmana en què es reivindicarà acabar amb la violència contra les dones.

‘L'amor no t'ha de prendre la vida'
La campanya comarcal del 25 de novembre porta per títol L'amor no t'ha de prendre la vida i compta amb l'adhesió de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. El consistori proposa tot un seguit d'activitats en què destaquen la programació de l'espectacle de dansa contemporània Sabates vermelles, de la companyia NS danza, que es podrà veure a l'auditori de la Biblioteca dilluns a les 18 hores, i l'Hora del Conte amb la proposta Contes de rosa i de blau, a càrrec d'Assumpta Mercader divendres a les 17.30 hores, per explicar als infants que nens i nenes poden tenir les mateixes oportunitats.

Acte institucional
L'acte institucional i la lectura del manifest serà el dijous 25 de novembre al matí, a partir de les 11.30 hores, a la plaça de l'Ajuntament en què es llegirà el manifest i es comptarà amb la participació de l'alumnat de 1r i 2n d'ESO de l'INS Castellet. Els actes es tancaran dissabte de la setmana vinent amb un taller bàsic d'autodefensa a l'Escola Puigsoler que compta amb la col·laboració del Club Taekwondo Castellet.