Sallent es bolcarà contra la violència masclista

L'Ajuntament i ADONA'T han programat diverses activitats, com tallers, una caminada popular, una actuació de dansa i la lectura del manifest

Sallent programa una bateria d'actes contra la violència masclista
Sallent programa una bateria d'actes contra la violència masclista | Danny G
Redacció
19 de novembre del 2021
Actualitzat a les 8:55h
Durant el mes de novembre i amb motiu del Dia internacional  per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, l'Ajuntament de Sallent i ADONA'T Associació per la Igualtat han programat diverses activitats, com tallers, una caminada popular, una actuació de dansa i la lectura del manifest.

Els tallers es van realitzar durant la primera quinzena de novembre i van ser dirigits per una psicòloga i psicoterapeuta grupal, Antònia Guerrero. Es van donar a conèixer diferents aspectes inclosos en aquesta problemàtica, com la ciberviolència o el micromasclisme.

Properes activitats
El diumenge 21 de novembre s'ha organitzat una caminada contra la violència masclista, que també es pot fer corrent, i que compta amb un trajecte de 5 km (pista i  asfalt) o bé 9.5 km (pista, asfalt i corriols). Ambdós recorreguts tenen un avituallament amb fruita i fonts d'aigua per reomplir cantimplores.

El punt d'inici és la Torre del Gas (c/ Camp de la Bota, 5) a les 9.30h, i cal inscriure's prèviament a través d'aquest formulari, el correu electrònic [email protected] o trucant al  telèfon de l'Ajuntament, 93 837 02 00.

Finalment, el 25 de novembre a les 18.30h, tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec d'ADONA'T Associació per la Igualtat i un homenatge a les víctimes que protagonitzarà el Grup de Dansa Diaforé a l'Espai Cultural Fàbrica Vella.

Aquestes jornades compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Bages, el Centre Ocupacional Ampans i Esclat.