La Companyia Els Carlins estrenarà dissabte «Somnis de Teatre»

L'obra, dirigida per Ivan Padilla, també es podrà veure el dissabte 27 de novembre

Dissabte es pot veure «Somnis de Teatre» a Els Carlins
Dissabte es pot veure «Somnis de Teatre» a Els Carlins | Els Carlins
Redacció
18 de novembre del 2021
Actualitzat el 19 de novembre a les 17:29h
Els propers dissabtes 20 i 27 de novembre a les 8 del vespre s'estrenarà Somnis de Teatre, dirigit per Ivan Padilla, en una producció pròpia de la Companyia Els Carlins. L'entitat acaba l'any amb la segona estrena d'un muntatge propi. 

El 2021 ha estat un any d'impuls a Els Carlins, un any curull de novetats en què s'ha formalitzat La Tramoia d'Els Carlins, el grup de mecenatge de l'entitat; s'ha sonoritzat la sala amb un equip de so professional, amb la campanya Fem Soroll per fer teatre! per a pagar-lo; i s'ha fet la primera convocatòria artística amb tres línies: el Premi Jove de Microteatre, realitzat el maig; Residència Artística de companyies professionals emergents, duta a terme els mesos d'octubre i novembre; i de muntatges propis de l'entitat, com ho és Somnis de Teatre i com ho ha estat també Play Strindberg, dirigit per Joan Torrens i estrenat el mes de setembre.

L'estrena de Somnis de Teatre coincideix amb la reobertura de l'històric bar i restaurant d'Els Carlins, el qual ja funciona des principis de novembre.

Les entrades tindran un preu de 12 euros i es poden comprar en aquest enllaç.

Sinopsi de Teatre
Al Nova York de la dècada dels anys 30, un grup d'actrius lluiten cada dia per aconseguir el difícil somni de triomfar als escenaris de Broadway. A la modesta pensió Footlights, s'hi allotgen l'actriu de vocació i fidel a la veritat del teatre, l'actriu els dies de glòria de la qual s'han acabat, l'actriu que s'abandona a la desesperació davant dels obstacles, l'actriu que prefereix optar per un camí més fàcil en el món del cinema i l'actriu sense massa talent que només anhela la fama; totes diferents, però totes compartint la valentia de lluitar per aconseguir els seus propis somnis.