S'enfronta a 13 anys de presó per agredir sexualment una menor amb discapacitat a Manresa

Els fets van passar el març de 2018 en una casa abandonada a la zona entre l'Institut Lacetània i la FUB

Audiència Provincial de Barcelona
Audiència Provincial de Barcelona | Europapress
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:32h
L'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà el proper 23 de novembre un home acusat d'agredir sexualment una menor d'edat amb una discapacitat del 65% i un lleuger retràs mental i un trastorn adaptatiu amb alteració de les emocions i de la conducta a qui, segons la Fiscalia, es va endur a una casa abandonada entre l'institut Lacetània i la FUB quan la víctima es dirigia a estudiar. Els fets van passar el mes de març de 2018.

Segons l'escrit de la Fiscalia, l'acusat es va acostar a la noia quan es dirigia a escola i "advertint les limitacions de la menor" la va agafar del canell i se la va endur a una casa abandonada entre l'institut Lacetània i la FUB, mentre li deia expressions de l'estil "tu no marxaràs fins que no et desvirgui". Allà, li va abaixar la roba, la va llançar a terra i va intentar penetrar-la sense aconseguir-ho, tot i que va continuar amb altres agressions sexuals sense el consentiment de la noia que li va demanar contínuament que s'aturés. Finalment, l'acusat va deixar marxar la víctima del lloc.

El fiscal el considera culpable d'una agressió sexual i demana per a l'acusat una pena de 13 anys de presó, i una ordre d'allunyament i no acostament a la víctima durant 10 anys més. La Fiscalia també demana que pagui una indemnització de 8.000 euros per danys morals.

És el tercer delicte sexual que es coneix en aquesta zona, després de l'agressió sexual en grup d'una noia, també menor, el 2016 i d'un cas de tocaments de 2018 jutjats recentment a l'Audiència Provincial.