Imagina't tornarà dissabte a l'Espai de la Plana de l'Om amb l'espectacle de titelles «Cua de rata!»

És un muntatge de la companyia Ton Muntané sobre l'educació i el gènere

«Cua de rata!» arribarà diumenge a Manresa
«Cua de rata!» arribarà diumenge a Manresa | Promocional
Redacció
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 14:39h
Aquest proper dissabte, 20 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda, la programació per a públic familiar d'Imagina't portarà a l'Auditori de la Plana de l'Om l'espectacle de titellesCua de rata! de la companyia Ton Muntané.

Cua de rata!, recomanat a partir de 3 anys, és un espectacle de titelles de guant divertit, diferent i enginyós. Una reflexió per a petits i grans sobre l'educació i el gènere.

Educar és renyar? Els infants ho han de tenir tot? On son els límits? Les trepidants aventures de la Mònica en un món de bruixes, monstres i fantasmes. Les desventures d'un pare que, cansat de manar, demanar i ordenar als seus fills. I finalment, les trifulgues del germà, que fa el que pot.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb l'ús de mascareta durant tota la funció, gel hidroalcohòlic i sortida esglaonada de la sala. L'aforament ja és del 100%.

Les entrades per veure Cua de rata!, costen 8 euros (6 amb el carnet d'Imagina't i el Galliner) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i Internet, i una hora abans de la representació a la Plana de l'Om.