Santpedor reivindicarà l'eliminació de la violència contra les dones amb motiu del 25-N

Ha organitzat un seguit d'actes entre el 23 i el 29 de novembre

Concentració de 2020 a Santpedor pel 25-N
Concentració de 2020 a Santpedor pel 25-N | AjStp
Redacció
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:17h
L'Ajuntament de Santpedor presenta un programa d'actes per fer visible la lluita contra la violència masclista, coincidint amb el 25 de novembre, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

La regidora d'Igualtat, Núria Martínez, assenyala que "el 25-N ha de ser una jornada reivindicativa, per deixar clar que no s'accepta cap tipus de violència, com de conscienciació a la ciutadania que hi ha diferents tipus de violència i cap d'elles ha de ser acceptada". Martínez Amat assegura que "també és una jornada d'acompanyament a les víctimes que estan patint aquesta violència".

El tret de sortida dels actes del 25-N serà la cantada que oferiran els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Santpedor, el proper dimarts 23 a les 18.30h a la plaça Gran U d'Octubre. Seguidament es podrà veure el micro-teatre Temps d'espera, interpretat per Judit Saula i Anabel Totusaus.

El mateix dijous 25 de novembre, a les 19.30h es farà l'acte institucional a la plaça Gran U d'Octubre amb la lectura del manifest a càrrec de la regidoria d'Igualtat i posteriorment les persones assistents podran participar en una performance reivindicativa amb l'actuació de percussió dels Batukd'Or i amb la col·laboració del Lokal de la Vila.

El diumenge 28 de novembre s'ha programat l'actuació teatral Només una vegada amb la companyia ACR Fals. Serà a les 18.30h al Convent de Sant Francesc i posteriorment es farà un debat a càrrec del SIAD del Consell Comarcal del Bages.

Finalment, el dilluns 29 de novembre els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut d'Auro participaran a un taller per reflexionar sobre les relacions titulat Amor patriarcal, revisant els nostres vincles.

La campanya del 25-N porta el lema L'amor no t'ha de prendre la vida i està impulsada des del Consell Comarcal del Bages amb l'objectiu de reivindicar les relacions sanes i lluitar contra la violència masclista. 
Arxivat a