​Gros Montserrat i la firma ETL Global es converteixen en co-espònsors del Bàsquet Manresa

El logotip del despatx d'advocats de la capital del Bages estarà present tant al camal dels pantalons dels jugadors com al cercle central de l'estadi del Nou Congost

L'acord de patrocini s'ha fet efectiu aquest divendres en un acte al Nou Congost
L'acord de patrocini s'ha fet efectiu aquest divendres en un acte al Nou Congost | Bàsquet Manresa
NacióManresa
12 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:06h
El BAXI Manresa comptarà a partir d'ara amb un nou espònsor que estarà present tant a l'equipació dels jugadors com al Nou Congost. Es tracta de Gros Montserrat ETL Global, que entra amb força al grup de patrocinadors del Bàsquet Manresa. El despatx d'advocats i assessoria de la capital del Bages serà un dels nous co-espònsors del club, amb presència tant a la pista -on es veurà al cercle central-, com a l'equipació dels jugadors, que lluiran el logotip al camal del pantaló.

L'acord de patrocini s'ha fet efectiu aquest divendres en un acte en el qual hi han pres part quatre socis de l'empresa manresana. Es tracta de Dolors Poveda, Agustí Puigdellívol, Francesc Costa i Sílvia Crespo, que han estat rebuts al pavelló bagenc per Josep Sáez, President del club, i han pogut comprovar en primera persona els suports del seu patrocini.

Sobre Gros Montserrat i ETL Global

Gros Monserrat és una firma amb més de 40 anys d'experiència en l'àmbit de la prestació de serveis professionals d'assessorament fiscal, laboral, consultoria i advocats, està participada per ETL GLOBAL, S.L., grup d'origen alemany especialitzat en serveis professionals d'assessorament legal, fiscal, laboral, auditoria i consultoria, avalat per 50 anys de experiència i present a més de 50 països. ETL Global ocupa la 5a posició en els rànquings de facturació d'empreses de serveis professionals i el 8è lloc en el rànquing referits a serveis legals. Present a més de 50 països, el grup se situa en la 7a posició a nivell europeu i en el lloc 15è a nivell mundial.
Arxivat a