Tast de cerveses belgues amb dinar inclòs, la poposta que inaugurarà la nova era de la Jove Confraria

Tindrà lloc el proper diumenge, 21 de novembre, al restaurant Porta Ferro de Manresa

El tast cerveser tindrà lloc al restaurant Porta Ferro de Manresa
El tast cerveser tindrà lloc al restaurant Porta Ferro de Manresa | @gitfo / Unsplash
NacióManresa
12 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:40h
"Amb més ganes que mai" d'organitzar actes i propostes relacionades amb el món de l'enologia i la cervesa. Això és el que van assegurar els membres de la Jove Confraria de Vins del Bages en una publicació a l'Instagram en la qual anunciaven que "després de massa temps de sequera" reprenien l'activitat amb un munt d'idees noves. De fet, tot i que ja fa 13 anys que va néixer aquesta entitat sota el paraigües de la Confraria de Vins del Bages, ja feia uns anys que havia anat reduint l'activitat. Després de més d'un any i mig de pandèmia (que va limitar molt la possibilitat d'impulsar actes públics), ara la Jove Confraria ha decidit renéixer amb una imatge renovada que serà la que abanderarà aquesta nova era que arrencarà el proper diumenge, 21 de novembre, amb un tast de cerveses belgues amb dinar al restaurant Porta Ferro de Manresa.

L'activitat començarà a la una del migdia amb el tast, que anirà a càrrec de Lambicus Espai Cerveser. Pel que fa al dinar, constarà d'un pica-pica de primers plats amb hummus, tempura de verdures, patates braves, carxofes amb pernil i músclos i cloïsses al curri. De segon i postres hi haurà diversos plats per escollir.

Preu i inscripcions

Les inscripcions per participar en aquesta primera proposta de la Jove Confraria ja estan obertes i es tancaran el dijous dia 18. Tenen un preu de 25 euros pels socis de l'entitat i de 35 euros pels que no ho siguin. Així mateix, també es disposa d'un menú infantil de 10 euros per a totes aquelles persones que hi vulguin assistir amb canalla. Per fer efectiva la inscripció s'ha de fer l'ingrés amb la quantitat econòmica pertinent al número de compte ES30 2100 0375 01 0200131717. Un cop feta la transferència s'ha d'enviar un correu amb el comprovant d'aquesta a [email protected]. En aquest mateix correu també s'hi han d'especificar els noms i cognoms de les persones que prendran part de l'activitat i si són sòcies o no.