La Marató de TV3 recupera a Manresa part dels actes tradicionals

Manresa per la Marató fa públics alguns dels actes que completaran el programa de la ciutat a favor de les malalties de salut mental

El FC Barcelona - BAXI Manresa entra en els actes de la Marató
El FC Barcelona - BAXI Manresa entra en els actes de la Marató | V. Salgado
Redacció
11 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:14h
La Marató de TV3 torna a Manresa amb actes presencials i telemàtics. Aquest any per segon any consecutiu no hi haurà la Tómbola Solidària per respectar les mesures sanitàries de la Covid 19, esperem que el 2022 torni amb forces.

Una de les noves activitats que recupera l'entitat és la venda de Xocolatines Solidàries per 3 euros que trobarem en diferents forns de pa. Aquest any amb la Taula de la Salut Mental s'ha editat un clauer solidari que porta per lema No hi ha salut sense salut mental

Una de les iniciatives que es recupera després de la pandèmia és el sorteig d'àpats en restaurants del Bages. Diferents restauradors participaran en la preparació d'un àpat per la Marató de TV3. A mitjans de desembre, en col·laboració amb Althaia, hi haurà una xerrada sobre salut mental, malaltia a la qual és dedicada l'edició d'enguany.

Els dies 11 i 12 es farà una nova edició del Tió Solidari dins dels actes de la Fira Santa Llúcia. Així com una parada solidaria en benefici de la Marató. El mateix 12 de desembre el Centre d'Esports Manresa dedicarà un partit i sorteig de samarretes per la Marató. 

El 18 de desembre hi haurà una ballada de sardanes organitzada per punt Manresa en benefici de la Marató.

El 19 de desembre hi haurà la Cursa per la vida al Parc de l'Agulla amb la col·laboració del Club Atlètic Manresa, el Parc de la Sèquia i les Piscines Municipals. Cal recordar que en total se n'han organitzat 18 edicions. Aquest any hi haurà una pedalada organitzada Esports Ciclista Manresà. També hi haurà una nova edició del pàdel solidari.

El llistat d'actes continuarà el diumenge 19 de desembre en col·laboració amb el Bàsquet Manresa i en el transcurs del partit de l'ACB, FC Barcelona - BAXI Manresa amb el sorteig de les samarretes dels jugadors, especials per la Marató.