Rodrigo Cuevas presentarà divendres al Kursaal en concert «Trópico de Covadonga»

Folkore i electrònica units per l'art inclassificable de l'asturià

Rodrigo Cuevas actuarà divendres al Kursaal
Rodrigo Cuevas actuarà divendres al Kursaal | Promocional
Redacció
10 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:17h
La sala gran del teatre Kursaal acollirà aquest divendres 12 de novembre a les 20 h un  concert de l'asturià Rodrigo Cuevas, un dels artistes més inclassificables del moment que torna a Manresa –on ja va actuar dins de la Fira Mediterrània 2020- a presentar el seu nou treball Trópico de Covadonga, basat en les cançons de l'àlbum Manual de Cortejo, produït per Raül Refree.

Trópico de Covadonga pivota entre els diferents codis i maneres ancestrals i actuals del festeig, la ronda i l'amor. Funciona com un cançoner popular contemporani, en què el vehicle per narrar les músiques i les històries eternes que ens regala el folklore són l'electrònica, l'humor, la performance i els codis musicals actuals.

Agitació folklòrica i electrònica, humor, erotisme elegant, hedonisme i una posada en escena que combina elements vintage amb videoprojeccions, coreografies contemporànies i un vestuari que, una vegada més, no deixarà a ningú indiferent. Un artista que sorprèn i sedueix tothom qui el descobreix.

Les entrades per escoltar Rodrigo Cuevas tenen un preu únic de 20 euros, i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.