Sant Fruitós estrena la gespa del camp de futbol amb tots els equips sobre el terreny de joc

Durant l'acte d'inauguració s'ha homenatjat Josep Maria Preseguer i Lluís Ortega

L'alcaldessa Àdria Mazcuiñan, inaugurant la nova gespa del camp de futbol
L'alcaldessa Àdria Mazcuiñan, inaugurant la nova gespa del camp de futbol | AjSFB
Redacció
10 de novembre del 2021
Actualitzat a les 9:33h
L'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan, ha estat l'encarregada de tallar la cinta inaugural de la nova gespa del camp de futbol municipal, en una emotiva jornada que s'ha celebrat aquest diumenge.

El FC Fruitosenc i l'Escola de Futbol han presentat els 250 jugadors i jugadores, des de la base fins als veterans, dels 21 equips que juguen en aquest equipament. Enguany cal destacar la recuperació de la presència femenina sobre el camp de joc, amb un nou equip aleví femení.

Durant l'acte s'ha fet un homenatge pòstum a Josep Maria Preseguer qui va estar al capdavant del bar de l'equipament els darrers anys i que ens va deixar el passat mes d'agost. La seva dona ha rebut un sentit homenatge de tots els presents.

L'impulsor del futbol 7 al municipi, i a la resta de la comarca, Lluís Ortega, també ha rebut un reconeixement per la gran tasca duta a terme durant la seva trajectòria. Ha baixat al camp acompanyat pels seus 3 néts.

En el torn dels parlaments han pres la paraula de regidor d'esports David Ruiz, els presidents del FC Fruitosenc i de l'Escola de Futbol, Josep Planas i David Vila i el delegat al Bages, Berguedà i Cerdanya de la Federació Catalana de futbol, Esteve Olivella.

Aquesta jornada inaugural ha acabat amb la disputa del partit entre el primer equip de l'entitat contra el Puig-reig, que ha acabat amb un resultat de 0-4.