La mitjana d'estada en planta dels pacients Covid a Sant Joan de Déu és de menys d'una setmana

Durant els últims set dies ha mort un pacient de les unitats d'aïllament i el nombre d'ingressats s'ha més que duplicat

Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.
Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. | Althaia
09 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:47h
L'hospital Sant Joan de Déu de Manresa té 12 pacients ingressats a les unitats d'aïllament per coronavirus, 1 d'ells a la Unitat de Cures Intensives (UCI), aquest dimarts. A més a més, en els darrers set dies ha mort una persona que estava contagiada amb el virus, segon la Fundació Althaia

Dimarts de la setmana passada només hi havia 5 pacients a planta i cap d'ells no era a l'UCI. Tampoc no s'hi registrava cap defunció dels pacients amb coronavirus des de la setmana del 13 al 19 d'octubre. Durant aquesta última setmana, Althaia només ha donat 6 altes en pacients que han superat el contagi.

Estades de menys d'una setmana
Els pacients que han ingressat a l'hospital Sant Joan de Déu per complicacions de salut derivades de contagi amb coronavirus en els darrers tres mesos hi han estat, de mitjana, menys d'una setmana d'estada a planta, entre l'ingrés i l'alta. Aquesta dada no inclou els pacients que han estat a l'UCI.

Així, durant el mes d'agost els pacients Covid van estar ingressats 5,1 dies de mitjana a planta; durant el mes de setembre l'estada mitjana ha estat de 6,4 dies. Finalment, aquest passat mes d'octubre l'ingrés mitjà entre pacients amb coronavirus ha estat de 5,6 dies.