L'Esplai Safa prepara la XX caminada Joan Vila per al 28 de novembre

Es faran dos recorreguts com cada any, un llarg i un curt

L'Esplai Safa organitza la vintena caminada Joan Vila
L'Esplai Safa organitza la vintena caminada Joan Vila | Montse Perramon
Redacció
09 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:33h
L'Esplai Safa de Manresa celebrarà la XX Caminada Popular Joan Vila, el diumenge 28 de novembre. Com cada any tindrà dos recorreguts: un de curt (16 Km) des de l'Esplai Safa, Tres Salts, Font dels Burjons, el Grau i Esplai Safa; i un de Llarg (22 Km) des de l'Esplai Safa, Tres Salts, Font dels Burjons, les Brucardes, Sant Benet de Bages, el Grau i Esplai Safa.

L'hora de sortida prevista és a les 8 del matí des de l'Esplai Safa. Durant el recorregut hi haurà diversos avituallaments. La botifarrada es preveu realitzar-la a les Tines de les Solanes, dins del terme municipal del Pont de Vilomara i Rocafort.

Ja estan obertes les inscripcions per participar a l'edició d'enguany. El preu per a les inscripcions anticipades és de 8 euros més 1 euro pel got retornable, fins el divendres 26 de novembre. El preu inclou avituallaments, botifarrada i record. Les inscripcions són limitades a 250 participants.

Es podrà inscriure en línia a través d'aquest enllaç. També es podrà fer presencialment a l'Associació de Veïns Sagrada Família, al carrer Penedès de Manresa, obert els matins de dilluns a divendres i les tardes de dijous i dimarts (de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda).

La meteorologia no impedirà la realització de la caminada, tot i que l'organització es reserva el dret de modificar la data o anul·lar-la en el cas que el temps comprometi la seguretat dels participants. L'import de la inscripció, només serà retornable si s'anul·la la caminada o per incompatibilitat amb la nova data.