Andreu Mauri i Gina Gonfaus són els nous Jan i Júlia que s'estrenaran amb «El meu primer Nadal al Kursaal»

Les entrades per a les funcions de la nova edició d'aquest espectacle nadalenc es posaran a la venda aquest dimarts, a taquilles i a internet

Andreu Mauri i Gina Gonfaus són els nous Jan i Júlia
Andreu Mauri i Gina Gonfaus són els nous Jan i Júlia | MEES
Redacció
08 de novembre del 2021
Actualitzat a les 17:13h
El teatre Kursaal ja té els nous Jan i Júlia. Després del càsting convocat el mes d'octubre passat, l'actor i l'actriu que faran de Jan i Júlia seran els manresans Andreu Mauri i Gina Gonfaus, que debutaran aquestes festes nadalenques amb El meu primer Nadal al Kursaal, que es podrà veure a la sala petita del Kursaal del 28 al 30 de desembre i el 3 i 4 de gener en dues funcions diàries, a les 2/4 de 5 i a les 6 de la tarda. Les entrades ja es podran comprar a partir d'aquest dimarts, 9 de novembre a partir de les 11 del matí, tant a taquilles com per internet.

Andreu Mauri i Gina Gonfaus tenen 21 anys i actualment són estudiants de l'Escola d'Arts Escèniques Aules de Barcelona, amb una sòlida formació com a cantants, ballarins i actors. A tall de curiositat, tots dos van participar al projecte Fem Òpera del servei educatiu del Kursaal com a personatges del cor d'escena d'El Petit Escuraxemeneies.

Aquest Nadal, Andreu Mauri i Gina Gonfaus agafaran el relleu a Albert Ruiz i Sílvia Blavia, que durant 11 anys s'han posat a la pell d'aquests dos germans que protagonitzen diverses històries gestades des del Servei Educatiu del teatre Kursaal.

Les entrades per veure El meu primer Nadal al Kursaal tenen un preu únic de 10 euros i es poden comprar a taquilles de dimarts a dissabte, d'11 h a 13 h i de 18 h a 20 h. I per internet a www.kursaal.cat.

El meu primer nadala al Kursaal ja s'ha convertit en un clàssic per als més menuts en les festes nadalenques manresanes. Plegats cantarem cançons de Nadal i no hi faltaran el tió, els reis d'Orient, el pessebre, l'arbre de Nadal... i moltes sorpreses més. En aquesta edició, i com ja es va fer l'any passat, l'espectacle s'ha adaptat en un format especial però igualment proper, malgrat que la interacció entre actors i públic serà més reduïda i la disposició de la sala serà en format teatre (a la italiana).