L'Ajuntament de Sant Fruitós adquireix un pis per a destinar-lo a lloguer social

L'habitatge s'ha adquirit per 66.000 euros i ha estat possible gràcies al dret de tanteig i retracte

Compra de l'habitatge
Compra de l'habitatge | AjSFB
Redacció
08 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:29h
Sant Fruitós de Bages ha adquirit el primer habitatge de lloguer social al municipi per destinar-lo a aquelles famílies que necessitin fer-ne ús fruit d'un desnonament o per altres necessitats socials. L'habitatge es gestionarà a través d'un lloguer social que anirà en funció de la renda que puguin assumir els llogaters.

Aquest immoble, situat a l'avinguda Joan Sanmartí, s'ha comprat a un gran tenidor per un import de 66.000 euros a través d'una operació del dret de tanteig i retracte, la preferència que tenen els consistoris per comprar un bé immoble abans que la propietat l'ofereixi a un tercer. 

L'habitatge disposa de dues habitacions, cuina, menjador i un bany i es podrà posar a disposició de les persones que ho necessitin, de forma imminent, ja que es troba en molt bon estat de conservació.

Aquest és el primer habitatge social que ha adquirit el consistori, però ja es treballa per tal d'ampliar el parc d'habitatge social al municipi per poder oferir un lloguer social a aquells veïns i veïnes que puguin necessitar-ho.