El Covisa Manresa FS fa el seu millor partir de la temporada a Sogorb (4-8)

El Covisa Manresa ha desplegat un gran joc a Sogorb
El Covisa Manresa ha desplegat un gran joc a Sogorb | MSF
06 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:34h
El Covisa Manresa FS ha continuat amb la seva bona línia aquest dissabte a la pista del CDFS Sogorbe on ha guanyat 4-8. Entrada impactant del Covisa Manresa al partit amb dos gols consecutius als inicis, d'Ambrós i Lavado. Els manresans han fet el millor partit de la temporada fins al moment, amb intensitat defensiva i amb joc d'atac molt combinatiu i precís. Amb el parcial de cero gols a dos per als del Bages, el partit s'ha equilibrat fins al final de la primera part. Malgrat tot, el Segorbe ha aconseguit empatar-lo a dos gols.

A la segona part, els de Pau Machado amb joc pletòric, han aconseguit marxar al marcador amb tres gols més. Amb el parcial de 2-5, els valencians han reduït diferències amb un tercer gol en què Kalet era estès a terra amb l'espatlla fora de lloc sense que els locals aturessin el joc.

El Segorbe ha entrat al partit amb aquesta acció de gol i ha aconseguit el quart amb un excepcional tret exterior de Pablo. Els grocs havien fet el mes difícil deixant un parcial de 4-5 amb set minuts encara per jugar. Ha estat Lavado qui dos minuts després ha aclarit el panorama amb el sisè gol manresà.

El tècnic local Hector Nuñez ha vist que se li escapava el partit i ha ordenat joc de cinc. Amb porter jugador, els locals han rebut dos gols més després de trobar-se amb un Manresa intens defensivament que ha fet el millor partit de la temporada en transicions ofensives de joc.

Gran resultat del Covisa Manresa en una pista molt complicada de sumar-hi punts, davant d'un Segorbe que ha estat a punt de donar-li la volta al marcador.

- CDFS Segorbe: Ivan Bolós, Aguilar, Moral, Pablo, Pol; Bellés, Jesús, David, Omar, Palomar, Marco.

- Covisa Manresa: Nabil, Eric Castillo, Santa, Asis, Kalet; Gerard, Terri, Kalet, Manu del Moral, Josan, Ambros i Adil.

Àrbitres: Joan Solà i David Brull.

Gols: 0-1 Ambros m 5, 0-2 Lavado m 6, 1-2 Pol m 12, 2.2 Pol m 15, 2-3 Eric Castillo m 22, 2-4 Asis m 30, 2-5 Ambrós m 31, 3-5 Pol m 33, 4-5 Pablo m 33, 4-6 Lavado m 35, 4-7 Terri m 39, 4-8 Manu m 40-