El CN Manresa demostra les seves possibilitats davant el Sant Feliu B (17-9)

Els bagencs han dominat el marcador des de l'inici del partit

El CN Manresa ha vençut el CN Sant Feliu B
El CN Manresa ha vençut el CN Sant Feliu B | CNM
06 de novembre del 2021
Actualitzat a les 17:57h
Després d'un irregular inici de temporada, el CN Manresa sembla que va trobant el seu millor joc i aquest dissabte no ha trobat rival davant un CN Sant Feliu B que ha oposat una bona resistència, però insuficient per a frenar el bon joc dels locals. El partit ha finalitzat 17-9.

El primer quart ja ha marcat l'esdevenir del partit amb un inspirat Serra, que ha anotat un pòquer de gols consecutiu. El marcador quedava 4-0, que els del Baix Llobregat reduïen a 4-1.

El segon període ha estat més anivellat però, després que Lafoz, Estany i Muns posessin els manresans 7-1, els visitants han tingut una lleugera reacció que els ha portat fins al 7-3 al descans.

Després del canvi de camp, semblava que els visitants seguien la seva remuntada, 7-4, però els gols de Muns, Lafoz, Mayol i Ruiz feien que el marcador s'eixamplés fins a un contundent 11-5.

Amb la feina feta, el darrer període ha estat de tràmit, amb un intercanvi de gols també favorable als bagencs. Serra, Ruiz, López i els tres següents de Noguera feien curta la replica dels rivals.