Les Piscines Manel Estiarte es tornen a vestir de llarg amb el 65è trofeu Félix Serra Santamans

Un total de 317 nedadors, 163 homes i 154 dones, de 42 clubs, es llançaran diumenge a les aigües manresanes

El Trofeu Fèlix Serra Santamans tornarà a portar els millors nedadors a Manresa
El Trofeu Fèlix Serra Santamans tornarà a portar els millors nedadors a Manresa | CNM
Redacció
05 de novembre del 2021
Actualitzat el 06 de novembre a la 13:33h
Aquest diumenge les Piscines Municipals Manel Estiarte i Duocastella acolliran la 65 edició del prestigiós trofeu de natació Félix Serra Santamans, inclòs en el Circuit Català de Trofeus.

La competició, que se celebrarà en doble jornada, matí a partir de les 10.10h i tarda a partir de les 16.55h, tenen un doble al·licient. Primer, veure en la seva salsa alguns dels millors nedadors i nedadores del país, i a la vegada veure com els esportistes aprofiten la darrera oportunitat que tenen per assolir les marques mínimes per a participar en el proper Campionat d'Espanya en piscina curta.

El CN Manresa estarà representat per Ignasi Barnaus, Izan Cubillas, Éric de Arco, Anna Salvans, Maria Egea i Queralt Roger. Al club organitzador l'acompanyaran nedadors de 41 clubs més, amb 317 nedadors, 163 homes i 154 dones.

Les proves programades són els 50, 100 i 200 metres de cada un dels estils, lliures, esquena, braça i papallona, així com els 100, 200 i 400 metres estils individuals, tant pels homes com per les dones.

En la relació de nedadors destacats que es llançaran a les aigües manresanes hi haurà Jimena Pérez (CNN Barcelona), Marina Garcia (CN Sabadell) medallista europea, Izan Cubillas (CN Manresa) segona marca en els 200 esquena, Ainoha Campabadal (CN Sant Andreu), l'olímpica Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu), o la manresana a les files del CN Barcelona Mireia Pradell, entre d'altres. Tota una sèrie de figures que ben segur complauran als aficionats a la natació.