Sant Fruitós inaugurarà diumenge la nova gespa del camp de futbol municipal

S'aprofitarà l'acte per fer la presentació dels equips de futbol de la temporada que finalitzarà amb el partit de lliga del Fruitosenc contra el Puig-reig

La restitució de la gespa al camp de futbol ja ha finalitzat
La restitució de la gespa al camp de futbol ja ha finalitzat | AjSFB
Redacció
04 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:49h
Aquest diumenge a les 4 de la tarda tindrà lloc la inauguració de la nova gespa del camp de futbol municipal de Sant Fruitós de Bages i la presentació dels equips del FC Fruitosenc i de l'Escola de Futbol.

Presidirà l'acte l'alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñan, acompanyada pel regidor d'esports, David Ruiz, els presidents del FC Fruitosenc i de l’Escola de Futbol, Josep Planas i David Vila, així com del delegat al Bages, Berguedà i Cerdanya de la Federació Catalana de futbol, Esteve Olivella.

Prèviament a la presentació dels equips, abans que aquests saltin a la gespa, es farà la inauguració oficial de la nova gespa del camp de futbol 11. Tot seguit es presentaran tots els equips que defensaran enguany els colors del municipi, des dels equips de base fins als veterans.

Durant l’acte es retrà homenatge pòstum a Josep Maria Preseguer, qui ha estat al capdavant del bar de l'equipament els darrers anys, juntament amb la seva dona Glòria Catot i que va morir el passat mes d’agost.

Posteriorment també s’agrairà la tasca realitzada per Lluís Ortega, qui ha estat l'impulsor del futbol 7 al municipi i a la resta de la comarca i ha estat un gran defensor del treball amb els infants en el futbol base.

L'acte finalitzarà a les sis de la tarda amb el partit que disputarà el primer equip contra el Puig-reig, segon classificat de la categoria i a només 3 punts del FC Fruitosenc, que és qui la lidera.