La Plataforma de Pensionistes es mostra «decebuda» davant l'inici d'obres a la residència de la Font

Reivindiquen, però, que gràcies a la pressió de veïns i gent gran s'han aconseguit "importants millores" que no es preveien en el projecte inicial

Una excavadora accedint al jardí de la residència de la Font
Una excavadora accedint al jardí de la residència de la Font | Cedida
Redacció
04 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:32h
La Plataforma en defensa de les Pensions Públiques i els drets de la Gent Gran de Manresa es mostra "decebuda" per la manca de sensibilitat del govern municipal de la ciutat davant l'inici d'execució de les obres d'enllaç entre la futura avinguda dels Països Catalans i el carrer Granollers, que consideren "totalment innecessari" i que afecta el jardí de la residència de la gent gran de la Font dels Capellans.

Aquest dimarts, operaris i maquinària van començar els treballs de tala d'arbres i aplanament dels terrenys a la part afectada del jardí de la residència geriàtrica de la Font dels Capellans, "una destrossa", segons la plataforma. 

La plataforma valora que "malgrat no haver-se pogut evitar aquest disbarat urbanístic que afectarà la qualitat de vida dels residents i usuaris del Casal", amb la denúncia i les mobilitzacions "hem aconseguit importants millores que no es preveien en el projecte inicial". La plataforma denuncia que després de 33 anys, la Generalitat hagi invertit en millores a la residència quan s'ha trobat en aquesta situació, "però abans havia permès que quedés obsolet".

Finalment, la plataforma es compromet a seguir insistint en la necessitat de fer millores a l'equipament i fer-ne el seguiment.