La companyia israeliana de dansa i percussió Mayumana arribarà al Kursaal el 27 i 28 de gener

Les entrades per veure l'espectacle "Currents" es posaran a la venda dijous a taquilles i per internet

Mayumana serà a Manresa a finals de gener
Mayumana serà a Manresa a finals de gener | Promocional
Redacció
03 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:17h
La mítica companyia israeliana Mayumana farà parada al teatre Kursaal de Manresa en doble sessió els dies 27 i 28 de gener de l'any vinent en el marc de la gira de presentació del seu darrer espectacle, Currents, un impressionant muntatge de dansa, percussió i sons electrònics. Abans d'emprendre la gira, des d'aquest dimecres i fins el 7 de novembre es pot veure a la sala Barts de Barcelona.

Les entrades per veure Mayumana al teatre Kursaal de Manresa tenen un preu de 20 euros per als menors de 16 anys. Per als majors de 16 anys el preu de l'entrada de la funció de dijous 27 de gener a les 7 de la tarda serà de 28 euros, i el preu per assistir a la funció de divendres 28 de gener a les 8 del vespre serà de 35 euros. Les entrades es poden comprar a partir d'aquest dijous a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

Currents va ser creat per al Festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantenir els dos empresaris i inventors, Thomas Alva Edison, creador del corrent continu, i Nikola Tesla, creador del corrent altern, a finals del segle XIX. A l'escenari s'hi mostra dansa i percussió en un viatge d'aquests dos sectors enfrontats, tots dos amb estètiques artístiques diferents, que mostren el que sembla una disputa dialogada amb llums i sons propis.

El grup israelià Mayumana té una trajectòria de 20 anys d'activitat
Mayumana té una trajectòria de 20 anys d'activitat. Des de l'any 1995, el grup (que va començar amb quatre membres i en l'actualitat compta amb més de 800 artistes de tots els punts del planeta) ha estat constantment de gira, amb milers d'exhibicions i espectadors arreu del món.