El Documental del Mes tornarà dijous a la Plana de l'Om amb la comèdia «Lobster soup»

Es tracta d'una comèdia deliciosa situada en un poble d'Islàndia, amb ingredients dolços, picants i melancòlics

El Documental del Mes porta «Lobster soup» a Manresa
El Documental del Mes porta «Lobster soup» a Manresa | Promocional
Redacció
03 de novembre del 2021
Actualitzat a la 13:52h
El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, tornarà dijous 4 de novembre (19h) a l'Espai de la Plana de l'Om amb la projecció del documental Lobster soup, de Pepe Andreu Ibarra i Rafa Molés Vilar, una comèdia deliciosa situada en un poble d'Islàndia, amb ingredients dolços, picants i melancòlics, sobre el turisme, l'ànima humana i la vida en comunitat que s'acaba convertint en una radiografia de la decadència consumista del món occidental.

A Lobster soup, la pel·lícula, candidata als Premis Goya, en Krilli prepara la sopa de llagosta. El seu germà Alli seu amb els vells pescadors, l'últim boxejador de l'illa i el traductor del Quixot a l'islandès. Cada dia troben una solució als grans problemes del món. La sopa és tan exquisida que atrau multitud d'autocars carregats de turistes. L'èxit de la sopa supera totes les expectatives fins al punt de captar l'interès d'uns inversors ambiciosos. Volen comprar el local, ampliar-lo i penjar un gran esquelet de balena a la paret. 

A més a més d'aquesta sessió habitual s'oferirà també als centres de secundària en una sessió matinal a la Plana de l'Om, vehiculada a través del Servei Educatiu del teatre Kursaal.

Per garantir les mesures de seguretat i control, l'Espai Plana de l'Om tindrà les entrades numerades i les invitacions es poden adquirir anticipadament a través de http://www.kursaal.cat/.