Primícia

Joan Font deixa el patronat de la UVic-UCC

El director general de Bon Preu ha estat gairebé vuit anys com a vocal de la Fundació Universitària Balmes

per Carles Fiter, Vic, Catalunya | 28 d'octubre de 2021 a les 20:13 |
Joan Font | Adrià Costa
El director general del grup Bon Preu, Joan Font, ha deixat el patronat de la Fundació Universitària Balmes, l'entitat titular de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).

Tal com ha pogut saber Osona.com, en el passat ple del patronat, el 14 d'octubre, l'empresari va expressar aquesta voluntat i posteriorment va comunicar-ho per carta. La renúncia encara no s'ha fet efectiva i no hi ha data establerta. No necessàriament ha de passar per sessió -ordinària o extraordinària- del patronat.


Consultat per aquest diari, Font ha confirmat que deixava el càrrec, però ha declinat explicar-ne els motius. En aquesta mateixa línia s'ha pronunciat la UVic, que només confirma la renúncia del director general de Bon Preu. L'empresari va entrar com a vocal al patronat de la UVic el desembre de 2013. Per tant, hi haurà estat gairebé vuit anys.

Font s'ha implicat en altres projectes comarcals. Presideix Ausa Futur, un grup d'empresaris d'Osona i el Ripollès per promoure el desenvolupament econòmic del territori i que aposta per la creació de coneixement a la UVic finançant la captació de talent internacional. I en clau catalana, també va formar part del Consell Assessor per a la Transició Nacional.


 

Participació