El Pont de Vilomara lliura el premi del concurs de turisme a xarxes socials

Els participants havien de fer fins a tres fotografies referents al patrimoni de llocs d'interès turístic del municipi

Fotografia guanyadora del concurs fotogràfic a Instagram Coneix el Pont de Vilomara i Rocafort
Fotografia guanyadora del concurs fotogràfic a Instagram Coneix el Pont de Vilomara i Rocafort | @amarsol62
Redacció
28 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:24h
La passada setmana es va fer lliurament del premi del concurs fotogràfic a Instagram "Coneix el Pont de Vilomara i Rocafort". Aquest concurs es va posar en marxa a l'estiu amb la intenció que pogués participar una gran quantitat de persones a través del perfil a Instagram de l'ajuntament.

Des de Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, a través de la regidoria de Turisme i la Biblioteca Municipal, com a biblioteca PIT (Punt d'Informació Turística), es va organitzar aquest concurs amb l'objectiu de donar valor al patrimoni del municipi.

Per tal de participar s'havien de penjar fins a tres fotografies per participant a les xarxes socials que fessin referència al patrimoni i els llocs d'interès turístic del municipi: Les Tines de la Vall del Flequer i el patrimoni de pedra seca, el Pont Vell, Santa Maria de Matadars, el Castell de Rocafort o el nucli antic de Rocafort entre altres. Aquestes fotografies calia etiquetar-les amb #turismepontdevilomarairocafort.

El concurs va estar actiu fins al 19 de setembre i, un cop va deliberar el jurat del concurs, el passat 27 de setembre, Dia Mundial del Turisme, es va anunciar la fotografia guanyadora.

La guanyadora va ser una fotografia de @amarsol62, on es veu el Pont Vell de la nostra població com a element més característic del municipi.

El premi consisteix en un val regal per gaudir d'un paquet turístic al Bages, gentilesa de Bages Turisme, i una còpia en format gran de la seva fotografia.

L'entrega del premi es va fer a l'Ajuntament i va anar a càrrec l'alcalde, Enric Campàs, acompanyat per la directora de la Biblioteca Municipal, Lluïsa Huerta.